24e VMTC-Motary groot succes

uitreikingOp zaterdag 13 juni 2015 organiseerde de Stichting VMTC-Motary voor de 24e keer met veel succes de VMTC-Motary. Dat gebeurde in nauwe samenwerking met de Veluwse Motor Toerclub (VMTC) en de Rotary Club Ermelo-Putten. Meer dan 700 deelnemers reden de ruim 400 Km lange motor toertocht en brachten een bedrag van € 15.000 bijeen voor de Stichting Manege in het BioBos. Dat bedrag werd verdubbeld door de Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind (NSGK) zodat de totale opbrengst € 30.000 bedraagt! Het geld zal worden besteed aan de aanschaf van een fonkelnieuwe koets voor kinderen in een rolstoel. Zij kunnen daarmee genieten van het paardrijden – als passagier of met de teugels in de hand.

manege

Dit geweldige resultaat was alleen mogelijk dankzij de gulle bijdragen van onze sponsoren, de verdubbeling van de opbrengst door de NSGK, de inzet van de vele vrijwilligers van de Rotary en de VMTC en last but not least de enthousiaste deelnemers!

Wij verheugen ons nu alweer op de 25e VMTC-Motary die in juni 2016 zal worden verreden. De VMTC en de Rotary Club Ermelo-Putten gaan hun uiterste best doen om er een memorabele jubileumtocht van te maken!