Voorinschrijving 2016 gestart

———— PERSBERICHT ————

25e VMTC-MOTARY – Rijden voor Stichting Jelte

Voorinschrijving geopend

Op zaterdag 11 juni 2016 zal voor de 25e keer de Internationale VMTC-Motary plaatsvinden. Dit jaarlijkse evenement wordt verzorgd door de Veluwse Motor Toer Club en de Rotary Club Ermelo-Putten onder auspiciën van de stichting VMTC-Motary. De route van ruim 400 kilometer start ook dit jaar weer vanaf het Kerkplein in Putten, waarna de rit richting het noordwesten gaat. Deze mooie gevarieerde en met zorg uitgezette route eindigt zoals gebruikelijk bij Arjan Brouwer Motor Trading in Putten waar de deelnemers tijdens het nuttigen van de welbekende uitsmijter kunnen napraten.

De opbrengst van de VMTC-Motary gaat dit jaar naar Stichting Jelte, Dit betreft een stichting die kinderen met traumatisch hersenletsel ondersteunt om ze, na intensieve therapie, perspectief op een betere kwaliteit van leven te bieden. Het voorstel van de Stichting Jelte betreft een omschreven behandeltraject, waarvoor op dit moment binnen de reguliere Nederlandse gezondheidszorg (nog) geen mogelijkheden zijn om deze volledig te bekostigen.( http://www.stichtingjelte.nl/ )

Volgens traditie ontvangen alle ingeschreven deelnemers bij de start koffie en broodjes en onderweg koffie, een warme maaltijd, thee en een ijsje. De in de loop der jaren ontwikkelde formule van deze goed georganiseerde motortoerdag met een opbrengst voor een goed doel is populair. De grote deelname bewijst dat ieder jaar opnieuw. Natuurlijk wordt er ook nu weer een leuke herinnering aan de deelnemers van dit evenement uitgereikt.

De voorinschrijving is reeds gestart en sluit 31 mei 2016. Voorinschrijving is goedkoper dan inschrijving bij de start en biedt bovendien het voordeel dat men op 11 juni al vanaf 8.00 uur de nodige bescheiden kan afhalen bij de startlocatie en om 8.30 uur kan gaan rijden. Aanmelden kan via het inschrijfformulier op de site van www.vmtc-motary.nl. De route zal naast het roadbook ook weer beschikbaar zijn op GPS (Garmin).

WIJ HETEN U GRAAG WELKOM BIJ DE VMTC-MOTARY
TOT ZIENS OP ZATERDAG 11 JUNI 2016