Motary 2018, voorinschrijving geopend

Zaterdag 9 juni gaat al weer de 27e Motary van start! De Veluwse Motor Tour Club (VMTC) en de Rotary Club Ermelo-Putten organiseren deze namens de Stichting VMTC-Rotary.

De Motary start op het Kerkplein in Putten en eindigt bij de Gemeentewerf/Arjan Brouwer Motor Trading in Putten. Er is een mooie route uitgezet van ruim 400 kilometer. Deze gaat dit jaar naar het oosten. Met de inzet van zo’n 100 enthousiaste vrijwilligers, een uitstekende catering (laat je broodjes maar thuis!) en bijzonder mooie route wordt het weer een rit om te onthouden! Kijk voor een mooie video-impressie op de site www.motary.nl

Zoals alle jaren wordt er gereden voor een goed doel. Vorig jaar was dit Stichting Support CSA Trust uit Ermelo en is er maar liefst € 13.500,- bij elkaar gereden! Dit jaar is de keuze gevallen op Friends Indeed: een thuis, een school en een toekomst. Het gaat om een project ingebracht door leerlingen van het Corlaer College in Nijkerk, ter ondersteuning van de bevolking in de omgeving van de vissersplaats Visakhapatam in het oosten van India. De nadruk ligt op ondersteuning van kinderen met een beperking. Grootste doel voor komend jaar is om de kinderen te voorzien van orthopedische- en andere hulpmiddelen (gehoortoestellen, brillen, rolstoelen) waardoor ze naar school kunnen gaan en daarmee hun slechte leefomstandigheden kunnen verbeteren. Wil je meer weten? Kijk even op de site: http://friendsindeed.nl

Volgens traditie ontvangen alle ingeschreven deelnemers bij de start koffie en broodjes en onderweg koffie, een warme maaltijd, thee en een ijsje. De in de loop der jaren ontwikkelde formule van deze goed georganiseerde motortoerdag met een opbrengst voor een goed doel is populair. De grote deelname bewijst dat ieder jaar opnieuw. Natuurlijk wordt er ook nu weer een leuke herinnering aan de deelnemers van dit evenement uitgereikt.

De voorinschrijving is gestart op 1 maart en sluit 31 mei 2018. Voorinschrijven is goedkoper dan inschrijving bij de start en biedt bovendien het voordeel dat men de route enige dagen van te voren ontvangt, op de dag zelf vanaf 8.00 uur de nodige papieren kan afhalen bij de startlocatie en om 08.30 uur kan gaan rijden. Aanmelden kan via het inschrijfformulier op de site van www.motary.nl. De route is naast het papieren roadbook ook beschikbaar op GPS.

Graag tot ziens op zaterdag 9 juni 2018! Like ons op Facebook!