27e Motary brengt € 11.500 op

De coördinatoren en leerlingen van het Corlaer College zijn blij met de cheque van € 11.500,00 die zij ontvingen voor hun project Friends Indeed.

Hiermee kunnen zij kansarme kinderen met een beperking in Oost-India helpen met orthopedische en andere hulpmiddelen, zodat zij naar school kunnen en daarmee een betere toekomst krijgen.

De ruim 600 deelnemers aan deze geheel verzorgde motortocht en de ruim 100 vrijwilligers van de Rotary Ermelo-Putten en de Veluwse Motor Tour Club met ondersteuning van de leerlingen van het Corlaer College genoten niet minder.

De tocht naar Oost-Nederland en een stukje Duitsland was wederom prachtig. Leuke bijkomstigheid was dat we dit keer ook te gast waren bij het Biobos Vakantieoord in Arnhem. In dit vakantieoord kunnen álle kinderen, met of zonder handicap, samen met hun ouders of verzorgers genieten van een onbezorgde vakantie. Er waren mooie ontmoetingen tussen motorrijders, vrijwilligers en de vakantiegasten. De speciaal geprepareerde menwagen met paard die in 2015 door de deelnemers bijeen werd gereden had een prominente plek. In verband met de hitte was er dit keer een roze paard voorgezet.

Namens de organisatie bedanken wij graag iedereen voor hun deelname.