Opbrengst 30e Motary bedraagt € 15.000,-

Na afloop van de 450 km lange motortoertocht ontving de voorzitter van de Rotaryclub Dorsten namens iThemba Labantu de cheque. Deze werd hem overhandigd door de locatiemanagers van de organiserende clubs. De opbrengst kwam tot stand dankzij de inschrijfgelden en vele sponsoren, die wij nogmaals danken voor hun bijdrage.

Blije gezichten bij het uitreiken van de cheque.

De opbrengst wordt gebruikt voor de inrichting van een keuken voor de opleiding van kansarme jongeren tot kok in Zuid-Afrika.

De ruim 550 deelnemers aan deze geheel verzorgde motortocht en de ruim 100 vrijwilligers van de Rotary Ermelo-Putten en de Veluwse Motor Tour Club genoten niet minder. De tocht van Putten naar Oost-Nederland en een flink stuk door Duitsland was wederom prachtig met o.a. stops bij de Te Koppele IJzerandel in Eibergen, Funke Medical in Raesfeld en Autobedrijf Wassink in Hengelo. De finish was bij Arjan Brouwer Motoren/Gemeentewerf in Putten.

Namens de organisatie bedanken wij graag iedereen voor zijn of haar deelname door de jaren heen.