€ 15.000 voor Stichting Jelte

Op zaterdag 11 juni 2016 organiseerde de Stichting VMTC-Motary voor de 25e keer met veel succes de VMTC-Motary. Dat gebeurde in nauwe samenwerking met de Rotary Club Ermelo-Putten en de Veluwse Motor Toerclub (VMTC). Meer dan 700 deelnemers reden de circa 450 Km lange motor toertocht en brachten een bedrag van € 15.000 bijeen voor de Stichting Jelte. Het betreft een stichting die kinderen met traumatisch hersenletsel ondersteunt om ze na intensieve therapie perspectief op een betere kwaliteit van leven te bieden.

2016-06-12 Motary 2016 (183)

Zaterdagochtend rond 8:30 uur vertrokken vanaf het Kerkplein in Putten de eerste motoren voor een geheel verzorgde rit rondom het IJsselmeer. De route ging via Hilversum en Weesp verder naar Noord-Holland waar de rijders een heerlijke lunch geserveerd kregen bij de Marinebasis in Den Helder. Via de afsluitdijk ging de rit naar Friesland en met een korte tussenstop op Urk arriveerden de groepjes motorrijders aan het eind van de dag wederom in Putten waar er onder het genot van de traditionele uitsmijters gezellig werd bijgepraat . Natuurlijk was er ook een officieel moment waarop de moeder van Jelte de cheque in ontvangst mocht nemen met het mooie bedrag van € 15.000!

Dit geweldige resultaat was alleen mogelijk dankzij de gulle bijdragen van de sponsoren, de inzet van de vele behulpzame vrijwilligers van de Rotary en de VMTC en last but not least de enthousiaste deelnemers!

Wij verheugen ons nu alweer op de 26e VMTC-Motary die in juni 2017 zal worden verreden.