Voorinschrijving Motary gestart!

Zaterdag 10 juni gaat al weer de 26e Motary van start! De Veluwse Motor Tour Club (VMTC) en de Rotary Club Ermelo-Putten organiseren deze namens de Stichting VMTC-Rotary.

Meld je nú aan!

De Motary start als vanouds op het Kerkplein in Putten en eindigt bij Arjan Brouwer Motor Trading in Putten. Er is een mooie route uitgezet van 450 kilometer. Waar  de route heen gaat is een verrassing! We kunnen al wel verklappen, dat deze naar het zuidwesten gaat.

Met de inzet van zo’n 100 enthousiaste vrijwilligers, een uitstekende catering (laat je broodjes maar thuis!) en bijzonder mooie route wordt het weer een rit om te onthouden!

Goede doel 2017, Stichting Support CSA Trust

Zoals alle jaren wordt er gereden voor een goed doel. Vorig jaar, de 25e editie is er gereden voor Stichting Jelte en is er maar liefst € 15.000,- bij elkaar gebracht!

In 2017 wordt er gereden voor Stichting Support CSA Trust uit Ermelo. Deze stichting is betrokken bij het werk van Centre for Social Action (CSA) Trust van Dr. George Joseph in India. Support CSA Trust financiert onderwijs aan de allerarmste en kansloze kinderen in de leeftijd van 5 tot 15 jaar in vele dorpen rondom Palamaner. Zij krijgen schooluniformen, boeken en intensieve huiswerkbegeleiding door studenten uit het middelbaar onderwijs om hun leerprestaties te verbeteren. Wil je meer weten? Kijk even op de site: www.supportcsatrust.org.

Schrijf je nu in!

De voorinschrijving is gestart op 1 maart en sluit op 31 mei 2017.

Het inschrijfgeld bedraagt voor de rijder en duopassagier € 24,50 p.p. en moet uiterlijk 3 juni zijn bijgeschreven. Bij voorinschrijving en na ontvangst van het inschrijfgeld, ontvang je de route en/of het roadbook begin juni per e-mail. Op 10 juni zijn de overige papieren af te halen. De koffie en broodjes staan dan al klaar. Vanaf 08.30 uur kan er gestart worden.